The ultimate sporters convenience

SportPlaza De Estafette Nieuw-Vennep

SportPlaza De Estafette Nieuw-Vennep

SportPlaza de Estafette in Nieuw-Vennep is sinds 2007 in gebruik. Het is een toonaangevende multifunctionele sportaccommodatie die beschikt over meerdere binnen- en buitenbaden, een sporthal en een fitnesscentrum.

Het zwembad is geschikt voor banenzwemmen, recreatiefzwemmen, leszwemmen en aquasporten. Er zijn ook verenigingsactiviteiten zoals wedstrijdzwemmen, waterpolo, synchroonzwemmen en duiken.Het overdekte 25 meter wedstrijdbaden beschikt sinds 1 september 2008 over het systeem Timepoint.

MYLAPS TimePoint is een innovatief tijdregistratiesysteem voor de recreatieve en sportieve banenzwemmer. Een chip om de pols of om de enkel wordt geregistreerd door een ontvanger in de rand van het zwembad. Digitaal wordt het aantal banen geteld. De tijden worden tot op een tiende van een seconde nauwkeurig gemeten. Persoonlijke resultaten zijn direct af te lezen op een groot beeldscherm in het zwembad en worden direct verstuurd naar je persoonlijke webpagina op www.clubaquawatch.nl en timepoint.mylaps.com. Ook worden er complete trainingsschema's verstrekt. Zo raak je extra gemotiveerd om jezelf te blijven verbeteren.

Heb je klachten of opmerkingen over dit park? Neem dan contact met ons op. Je kunt een chip kopen bij MYLAPS.


Current laptimes - No data available

Today's laptimes Yesterday's laptimes Last week's laptimes