The ultimate sporters convenience

Goffertpark Nijmegen

English version

Het Goffertpark ligt in het hart van de gemeente Nijmegen. Het park heeft een grote speelweide die gebruikt wordt bij evenementen zoals circussen, popconcerten en muziekfestivals. Verder is er een kinderboerderij, rosarium, openluchttheater, een bos en zijn er verschillende vijvers. Aan de rand van het Goffertpark ligt een openluchtzwembad: het Goffertbad. Ook het stadion van voetbalclub NEC, De Goffert, ligt in dit park.

Het Timepoint bevindt zich in de geasfalteerde skatebaan van het Goffertpark. 25 Meter erna staat naast het parcours een scorebord. Hierop is direct nadat je het TimePoint passeert, jouw persoonlijke rondetijd te zien. En dat elke ronde opnieuw. Je kan zo je tijden per ronde vergelijken en op een ander tijdstip op timepoint.mylaps.com opzoeken, vergelijken met eerder gelopen tijden, of met de rondetijden van andere lopers.

Het vaste 'rondje Goffert' is 1,240 meter lang. Het rondje staat op de kaart aangegeven. Als alternatief is een kortere ronde van 575 meter om de rozentuin mogelijk. Natuurlijk kan je ook een eigen ronde doen en op de website je "personal track" aanmaken.

Heeft u klachten of opmerkingen over dit park? Neem dan contact met ons op. Je kunt een chip kopen bij MYLAPS.


Actuele rondetijden - Geen data beschikbaar

Rondetijden vandaag Rondetijden gisteren Rondetijden vorige week