The ultimate sporters convenience

Sportfondsenbad Nijmegen West

Sportfondsenbad Nijmegen West

Sportfondsenbad Nijmegen - West aan de Planetenstraat 65 te Nijmegen is nog een van de weinige zwembaden in Nederland die over een 50 meter bassin beschikt. Dit maakt dit bad voor wedstrijd - en banenzwemmers extra aantrekkelijk. Maar ook de recreatieve zwemmer komt volop aan zijn trekken in de prachtige zwembad. Er is een recreatiebassin, een peuterbassin, een speelbassin en in de periode van 1 mei tot begin september kan men ook in de buitenbaden met ligweiden en zonneterrassen terecht.

Er is een groot aanbod van activiteiten. Zo kan men in Sportfondsenbad West ook terecht voor zwemlessen, aquasporten, kinderverjaardagen, baby- peuterzwemmen etc. Er is voor elke leeftijd wel een activiteit. Kijk voor ons geweldig aanbod op onze website en voor de tijden waarop u kunt banentrekken op www.sportfondsen.nl.

Na het zwemmen kunt u in de horeca genieten van een hapje en een drankje. Het zwembad is zowel met openbaar vervoer, fiets als met de auto goed bereikbaar. We hebben een ruime parkeerplaats.

Geheel in de trant van deze tijd is in het 50 meter bassin het TimePoint systeem aangelegd. TimePoint is een registratiesysteem gericht op het banenzwemmen. Tijd, aantal banen en afstand worden d.m.v. een chip bijhouden. De chip zit in een bandje dat om pols of enkel gedaan kan worden en elke keer als u aan de kant van de duikplank de kant aantikt, registreert het systeem uw chip. U kunt uw prestatie dan direct aflezen op een elektronisch bord in het zwembad bij de keerpunten of thuis op uw gemak achter de PC nakijken op www.clubaquawatch.nl.

Sportfondsenbad Nijmegen West

Het systeem biedt u een scala van mogelijkheden. De wedstrijdzwemmer kan zijn/haar trainingsprogramma nog veel nauwkeuriger samenstellen aan de hand van de exacte tijdsregistratie per baan. Voor banenzwemmers geeft het een overzicht van de prestaties over een bepaalde periode. Zij kunnen zichzelf duidelijke doelen gaan stellen zoals snellere tijden of meer banen zwemmen.

Het TimePoint systeem wordt in steeds meer zwembaden gebruikt. Voor opmerkingen of vragen over het TimePoint neem contact op met MYLAPS.

Voor opmerkingen of vragen over het TimePoint neem contact op met MYLAPS.


Actuele rondetijden - Geen data beschikbaar

Rondetijden vandaag Rondetijden gisteren Rondetijden vorige week