The ultimate sporters convenience

Sportcentrum Universum, Science Park Amsterdam

Science Park Amsterdam Sportcentrum Universum is de hoofdvestiging van het USC en telt 7 sportzalen, 4 squashbanen, een fitnesszaal, een klimhal en 3 sauna's. Iedere sport-liefhebber, student of niet-student, is welkom in dit sportcentrum van UvA en HvA.

Naast het sportcentrum ligt het TimePoint met het bijbehorende display en het 300m lange parcours om het gebouw van de Faculteit Natuurwetenschappen Wiskunde en Informatica (FNWI) van de UvA. Natuurlijk is het ook mogelijk het TimePoint te gebruiken als startpunt voor een eigen trainingsronde in het nabijgelegen Flevopark of Diemerpark en terug te keren op het TimePoint om je totale trainingstijd te registreren.

Science Park Amsterdam


Bij de hardloopcursussen die starten vanaf sportcentrum Universum is een chip inbegrepen. Samen met je coach en een enthousiaste trainingsgroep maak je gebruik van het TimePoint. Je gebruikt het TimePoint dus ook voor de verbetering van je techniek en conditie. Sportcentrum Universum vormt met het Time Point, het Flevopark en Diemerpark een perfecte omgeving voor een optimale voorbereiding voor de volgende Dam tot Damloop, de Science Park Run of de Nescioloop. Je kunt de chips ook los kopen bij de balie van het sportcentrum. De chip is bij veel wedstrijden en op andere TimePoints te gebruiken.

Voor meer informatie over het sportcentrum kijk op http://www.usc.uva.nl.
Voor opmerkingen of vragen over het TimePoint neem contact op met usc@usc.uva.nl,
of bel (020) 525 89 55.


Actuele rondetijden - Geen data beschikbaar

Rondetijden vandaag Rondetijden gisteren Rondetijden vorige week