The ultimate sporters convenience

Recreatieschap Spaarnwoude

Plattegrond Recreatiegebied Spaarnwoude

Recreatiegebied Spaarnwoude biedt volop mogelijkheden voor ontspanning in een natuurlijke omgeving. U kunt er fietsen, wandelen, skeeleren, steppen, hardlopen, maar ook zwemmen en zonnen aan de recreatieplassen of een dagje kamperen op een van de dagkampeerterreinen. En natuurlijk kunt ook genieten van rust en ruimte. Kortom, Spaarnwoude is dé plek voor eigentijdse vormen van buitensport en vrijetijdsbesteding. Kijk voor meer informatie op www.spaarnwoude.nl
Timepoint SpaarnwoudeTimepoint Spaarnwoude:
Het startpunt van de routes ligt tegenover het Spaarnwoude Resort (dit is aangegeven op de bebording bij de ingang van het park). Daar activeert u met uw chip het systeem, waarna u bij elke passage uw rondetijd kunt aflezen. U kunt uw tijden ook achteraf opzoeken en vergelijken op timepoint.mylaps.com. Chips zijn te koop bij Spaarnwoude Resort, Oosterbroekerweg 17 in Velsen-Zuid, www.spaarnwouderesort.comParcours Spaarnwoude:
Het parcours kent 2 routes, één van ruim tien kilometer (rode route) en één van ruim vijf kilometer (gele route). De routes voeren u door het recreatiegebied met elk seizoen een ander aanzicht. De routes zijn met gekleurde pijlen gemarkeerd op de weg. Bovendien kunt u per gelopen kilometer op de weg aflezen hoever u al heeft gelopen.

Parcours Spaarnwoude Sport u in team- of verenigingsverband? Ook dan is TimePoint dé manier om uw prestaties te meten en het competitie-element te versterken. De chips zijn ook bruikbaar op het systeem in recreatiegebied Geestmerambacht.

Het systeem is mede mogelijk gemaakt met een subsidie van de Europese unie: Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling, Europa investeert in zijn platteland.


Actuele rondetijden - Geen data beschikbaar

Rondetijden vandaag Rondetijden gisteren Rondetijden vorige week