The ultimate sporters convenience

Triavium IJsbaan

Triavium bedrijfsuitje

English version

Triavium ijsbaan en evenementen ligt aan de rand van Nijmegen in de wijk Dukenburg. Van eind september t/m begin april kan er geschaatst worden op de 3 overdekte ijsbanen. Er bevinden zich in Triavium een ringbaan, een funbaan en een ijshockeybaan. De ringbaan is 333 meter en is gelegen op de eerste verdieping. In Triavium kunnen diverse ijssporten worden beoefend, zoals lange baan schaatsen, ijshockey, curling en kunstschaatsen. In de overige maanden is Triavium het decor van diverse evenementen zoals concerten, beurzen en sportevenementen.

Het TimePoint bevindt zich in het ijs van de ringbaan in Triavium. Naast de baan, na de opgang van de baan, hangt een scorebord. Hierop is direct nadat je het TimePoint passeert, jouw persoonlijke rondetijd te zien. En dat elke ronde opnieuw. Je kan zo je tijden per ronde vergelijken en op een ander tijdstip op timepoint.mylaps.com opzoeken, vergelijken met eerder gereden tijden, of met de rondetijden van andere schaatsers. Natuurlijk kan de chip ook gebruikt worden voor trainingsgroepen en verenigingen.

Triavium

Het vaste 'rondje op de ringbaan' is 312 meter lang.

Iedereen met een chip die verkregen is bij het Triavium kan van deze diensten gebruik maken tijdens de reguliere openingstijden van de ringbaan. Je kunt geen gebruik maken van de standaard gele chip.

Voor meer informatie over het sportcentrum kijk op www.triavium.nl.

Voor opmerkingen of vragen over het TimePoint neem contact op met MYLAPS.


Actuele rondetijden - Geen data beschikbaar

Rondetijden vandaag Rondetijden gisteren Rondetijden vorige week