The ultimate sporters convenience

Universitair Sportcentrum Nijmegen

Universitair Sportcentrum overview

English version

De Radboud Universiteit Nijmegen beschikt over een modern sportcentrum. Studenten en medewerkers van de universiteit en het universitair medisch centrum, maar ook particulieren, kunnen een breed aanbod van sporten beoefenen.

Er is onder andere tennis, squash, fitness en sportklimmen. Voor hardlopers is er een 400 meter lang trainingsparcours uitgerust met een MYLAPS TimePoint. Natuurlijk is het ook mogelijk het TimePoint te gebruiken als startpunt, daarna een eigen trainingsronde te doen in het nabijgelegen bos en terug te keren op het TimePoint om je totale trainingstijd te registreren.

Er worden vaak hardloopcursussen en trainingen gegeven zodat je je techniek en conditie kan verbeteren onder leiding van een coach en samen met een enthousiaste trainingsgroep. De accommodatie vormt een perfecte omgeving voor een optimale voorbereiding voor de volgende Marikenloop of Zevenheuvelenloop. Tegen inlevering van de sportkaart kun je gratis een chip lenen bij de balie. Na afloop lever je de chip weer in. Je kan bij de balie op het sportcentrum ook een chip kopen. Deze is bij veel wedstrijden en op andere TimePoints te gebruiken.

Voor meer informatie over het sportcentrum kijk op http://www.ru.nl/usc/.

Voor opmerkingen of vragen over het TimePoint neem contact op met MYLAPS. Je kunt een chip kopen bij MYLAPS.


Actuele rondetijden - Geen data beschikbaar

Rondetijden vandaag Rondetijden gisteren Rondetijden vorige week