The ultimate sporters convenience

Sporten in Tilburg

Login

Tilburg presenteert T-Racer
Tilburg blijft sprongen maken op sportief gebied. Graag laten we u kennismaken met ons nieuwste paradepaardje, T-Racer.

Overtref jezelf

T-Racer is een persoonlijke chip, die de sporter voorziet van de meest accurate en betrouwbare sportresultaten. Door een registratiesysteem in de sportaccommodatie worden de persoonlijke rondetijden geregistreerd. De resultaten kunnen direct op het Timepoint op de sportaccommodatie en thuis via de website bekeken worden. T-Racer is dus een mooi hulpmiddel om de sportprestaties te verbeteren. De T-Racer kan gebruikt worden voor schaatsen, lopen, skeeleren en zwemmen.

Recreatiebad Stappegoor buiten

Met de opening van het eerste Tilburgse Timepoint in recreatiebad Stappegoor is T-Racer een feit! Spoedig zullen nog 3 Timepoints volgen in verschillende Tilburgse sportlocaties: Sportcentrum Reeshof, de Ireen Wüst IJsbaan en de Atletiekbaan.

Hoe werkt de T-Racer
T-Racer werkt in combinatie met het T-Racer System dat ter hoogte van de start/finishlijn en eventueel ook op andere punten op het parcours is geïnstalleerd. De T-Racer draag je op je schoen of met een band om je pols of enkel (band wordt standaard meegeleverd). Wanneer je de meetpunten passeert stuurt T-Racer een signaal naar de detectielus. Het systeem registreert op basis van het ontvangen signaal je tijd en het aantal banen of rondes. Iedere T-Racer heeft een uniek ID die je kunt koppelen aan je persoonlijke account. Met dit account heb je onbeperkte toegang tot jouw sportresultaten. T-Racer is een product van Mylaps. Je logt in op de webomgeving van Mylaps. Jouw rondetijden en andere resultaten worden gepubliceerd op jouw persoonlijke pagina en op de monitoren bij het Timepoint. Inzicht in je resultaten helpt je om je prestaties te verbeteren.

Timepoint monitor

Waar kan ik mijn T-Racer gebruiken:
Recreatiebad Stappegoor is het hele jaar door een aanrader! Het heeft een binnen- en een buitenbad met een grote ligweide. Het Robbenbad (het deel van het buitenbad dat overdekt is) biedt fervente baantjeszwemmers nog meer ruimte.


Timepoint monitor

Sportcentrum Reeshof is dé sportaccommodatie voor de wijk Reeshof. Met twee 25-meterbaden, een veilig peuter- en kleuterbad, een glijbaan en een duikplank biedt Sportcentrum Reeshof plezier voor het hele gezin.

schaatser

T-Racer vanaf 25 september 2010
Tilburg beschikt sinds 2009 over een lange afstandsbaan: de Ireen Wüst IJsbaan. Deze volledig overdekte ijsbaan, vernoemd naar de meervoudig Olympisch, Wereld- en Europees schaatskampioene, heeft een lengte van 400 meter. In het midden van de baan is er bovendien een extra ijsvloer van 30 bij 60 meter.

De ijsbaan voldoet volledig aan de huidige wensen van de professionele ijssport. De Ireen Wüst IJsbaan biedt een ruim aanbod van sporten op het ijs. Met de 3 banen kan zowel de professionele schaatser als de recreant ongestoord op eigen niveau rondjes rijden. De extra 30 bij 60 meter ijsvloer biedt een thuishaven voor ijshockey. Maar ook shorttrack en kunstrijden kunnen hier worden beoefend.

Door de volledige overkapping kunt u weersonafhankelijk bezig zijn met de verbetering van uw schaatstechniek of het opbouwen van uw conditie. Bovendien zijn er diverse mogelijkheden tot het huren van materialen

  • Recreatiebad Stappegoor, vanaf 1 mei 2010
  • Sportbad Reeshof, vanaf 19 september 2010
  • Ireen Wüst IJsbaan, vanaf 25 september 2010
  • De Atletiekbaan, na renovatie

Kosten T-Racer:
Voor € 25,- koop je een T-Racer. Je hebt dan een jaar lang toegang op registratie bij de verschillende Timepoints en jouw persoonlijke account op de website. Vervolgens dien je T-Racer jaarlijks te verlengen. Kosten hiervoor bedragen € 20,- per jaar. Een maand voor het abonnement verloopt ontvang je een herinneringsmail zodat je tijdig op de hoogte bent en geen registratie hoeft te missen.

Verlengen T-Racer
Wilt u uw T-Racer abonnement verlengen, dan kan dat via de volgende link:
http://www.mylaps.com/index.php/nl_dut/Websites/B2C/skate/shop
Wilt u geen gebruik meer maken van de T-Racer, dan kunt u deze retourneren naar onderstaand adres:

MYLAPS Sports Timing
T.a.v. ProChip Flex retour
Zuiderhoutlaan 4
2012 PJ Haarlem

Wanneer u vragen heeft kunt u contact opnemen met MYLAPS, info@mylaps.com

Recreatiebad Stappegoor

Adressen en openingstijden:
Voor actuele openingstijden van de accommodaties :
zie www.sportintilburg.nl

Recreatiebad Stappegoor
Stappegoorweg 1
5022 DA Tilburg
013-5325900

Bekijk het scorebord van Recreatiebad Stappegoor

Sportcentrum Reeshof
Heereveldendreef 8-10
5043 EX Tilburg
013-5325858

Bekijk het scorebord van Sportcentrum Reeshof

Logo Tilburg

Ireen Wüst IJsbaan
Curlingstraat 15
5022 DZ Tilburg
013-5836100

Bekijk het scorebord van de Ireen Wüst IJsbaan

Atletiekbaan
Goirleseweg 42
5026 PC Tilburg
013-5358140

Bekijk het scorebord van de Atletiekbaan